PALVELUT

Kiireellinen päivystys kellon ympäri

KÄYTTÖVESIREMONTTI

Onko mietinnässä käyttövesiremontti? Teemme niin suuremmat urakoinnit kuin myös huoneistojen käyttövesi saneeraukset. Varaajan ja vesikalusteiden vaihdot onnistuvat kätevästi meidän kautta. 

VIEMÄRIREMONTTI

Viemäreiden kunto mietityttää ja viemäreiden uusinta edessä? Teemme viemärisaneeraukset perinteisellä menetelmällä, mutta ennen sitä voimme yhdessä käydä kartoittamassa remontin tarpeen. Viemärikuvaukset onnistuvat meiltä. 

LÄMMITYS

Olisiko aika päivittää lämmitysjärjestelmä? Lämmitysjärjestelmän päivitys auttaa mm. energiansäästöön ja asuinmukavuuteen. Kauttamme saat ilmalämpöpumpun, vesi- ilmalämpöpumpun tai maalämpöpumpun asennuksen aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan. Patteriventtiilien ja termostaattien vaihdot? Kyllä onnistuu! Saat arvion patteriverkoston remonttiin, kun se on ajankohtaista.

LVI-HUOLTO

Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Meidän kautta saat varmasti osaavan putkimiehen pitämään huolta teidän kiinteistön tekniikasta.

Lähtömaksu 38€
Tuntiveloitus 65€
Kilometrikorvaus 1,30€ / km
+ asennustarvikkeet 

LVI-PÄIVYSTYS

Kiirepäivystys akuutteihin vuotokeikkoihin. Olemme lähtövalmiina kellon ympäri tukalan tilanteen tullen, jolloin putkimiestä kaivataan! 

Lähtömaksu  124€
Tuntiveloitus 124€
Kilometrikorvaus 1,30€ / km
+ asennustarvikkeet

LVI-PÄIVYSTYS - 24/7

LVI-asentajamme korjaavat viat nopeasti. Soita! Korjaamme akuutit putkiongelmat nopeasti.

01.
02.
03.
04.
05.